BodyTalk therapie

Het BodyTalk Systeem

BodyTalk therapie is een verbluffend eenvoudige en natuurlijke vorm van therapie waarmee de energiesystemen van het lichaam opnieuw in balans gebracht kunnen worden. Dit zorgt er voor dat het lichaam weer kan werken zoals de natuur het bedoeld heeft. Wanneer ons lichaam optimaal functioneert, is er ten alle tijde sprake van voortdurend communicatie tussen alle systemen, cellen en atomen. Door blootstelling aan o.a stress van het dagelijks leven en bepaalde omgevingsfactoren, kunnen deze communicatielijnen verstoord raken. Dit kan leiden tot een minder goede lichamelijke, emotionele en/of geestelijke gezondheid.

De BodyTalk therapie omvat verschillende therapieën en behandelvormen geïntegreerd in een systeem: Het BodyTalk systeem.

Hoe werkt BodyTalk?

BodyTalk therapeuten (BodyTalk practitioners) geven tijdens een behandeling inzicht in de gebieden van jouw lichaam die aandacht nodig blijken te hebben. Door te communiceren met het onderbewuste via neuromusculaire biofeedback worden onderliggende oorzaken van symptomen aan het licht gebracht. Wat misschien een voor de hand liggende oorzaak van een probleem lijkt, is niet perse datgene wat jouw lichaam het eerst dient te herstellen. Door gebruik te maken van niet-invasieve technieken, stimuleren BodyTalk therapeuten het zelfhelend vermogen van het lichaam

BodyTalk kan in vele situaties van groot belang zijn:

  • Voor gezondheidsverbetering zowel fysiek als mentaal.
  • Voor prestatieverbeteringen, persoonlijk en op sport-en bewegingsgebied.
  • Voor een optimaal effect van andere gezondheidsbehandelingen.

Meer informatie vind u op: https://www.bodytalknederland.nl/ en Bodytalksystem.com.